X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O altă avalanșă și noi victime

4 feb. 2017,, 17:30   Externe
5205 0

O avalanșă ce a avut loc vineri noaptea într-un sat din districtul Mahami din sud-estul provinciei Badakhshan din Afganistan a luat cel puțin 10 vieți, în timp ce alte 12 persoane au fost rănite.

”Incidentul a avut loc vineri noapte în satul Barghut, districtul Mahami. Potrivit informațiilor inițiale, zece persoane au murit, printre care se află femei și copii, iar alte 12 persoane au fost rănite”, a declarat un oficial.

Valul puternic de zăpadă a lovit 25 de case din zona Ghami Bala, potrivit unui reprezentant al Autorității Naționale de Gestionarea Dezastrelor din Afganistan, precizînd că 16 dintre ele au fost complet distruse. „În zona Ghami Bala , unde a avut loc tragedia, oamenii morți, cât și cei răniți sînt scoși din zăpadă cu ajutorul localnicilor, iar apoi răniții sînt transportați la un spital din districtul Mahami” , a declarat un oficial afgan.

More than 233 killed in avalanches in Afghanistan

”Bilanțul ar putea să se modifice în perioada următoare pentru că avalanșa a distrus de asemenea 18 case în satul îndepărtat”, a mai spus oficialul, adăugînd că ”a fost trimisă o echipă de salvatori la fața locului pentru a oferi ajutor și asistență localnicilor”, a mai precizat acesta.

Provincia muntoasă, situată la circa 315 km nord-est de capitala Kabul, s-a confruntat cu masive căderi de zăpadă în ultimele săptămîni
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?