Renault TREZOR a fost recunoscut cel mau frumos concept-car al a. 2016 .

Renault TREZOR a fost recunoscut cel mau frumos concept-car al a. 2016 .
Renault TREZOR – un concept  în totalitate electric de clasa  GT, care întrunește soluții tehnologice și de design, ce vor fi utilizate la viitoarele modele Renault.
La cel de-al 32- lea Festival Auto Internațional, care s-a desfășurat  în incinta hotelului parizian   Hôtel des Invalides, Renault TREZOR a fost recunoscut cel mau frumos concept-car al a. 2016 .

«Mulțumesc juriului pentru acest premiu, care ne inspiră să continuăm  dezvoltarea strategiei noastre de design – a menționat vicepreședinte-senior Renault în probleme de design corporativ Laurens van den Acker. – Liniile puternice, senzuale ale lui  TREZOR stabilesc noi orientări de identitate vizuală și echipare tehnologiă a viitoarelor modele.   Conceptul mai marchează începutul unui nou ciclu de elaborări pentru concept-carele   Renault».

«Juriul a decis să menționeze TREZOR pentru frumusețea lui deosebită, senzualitate și eleganță – a comentat președintele Festovalului Auto Internațional Remi Depua.   – El întruchipează esența concept-carului, am fost cuceriți de  designul armonios, de atenția pentru detalii. Este un exemplu minunat de creativitate, care sperăm că va fi un model pentru viitoarele   Renault».

  Renault TREZOR  are linii calde, senzuale și rafinate, iar în partea din față – optică de marcă, în forma literei C. Viitoarele modele Renault se vor baza pe ADN-ul TREZOR, iar formele lor vor deveni mai line și mai mature.   
În interior,  TREZOR acordă multă atenție plăcerii șofatului, are un ecran mare încovoiat, care creează o atmosferă asemănătoare cu cea din cabina avionului. Această interfață de management este confecționată din materiale prestigioase, cum ar fi lemnul și pielea. Interiorul viitoarelor modele      Renault vor continua aceleași tendințe de sporire continuă a calității executării și de dezvoltare a sistemelor inteligente.   

Pe durata Festivalului Auto Internațional din acest an    Renault TREZOR va fi expus la  Hôtel des Invalides alături de alte concept-caruri menționate de juriu. Publicul le va putea viziona în perioada 1-5 februarie, 2017.
 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load