Un bătrîn a devenit celebru după ce a făcut un anunț

Un bătrîn a devenit celebru după ce a făcut un anunț

Un bărbat din Australia a reușit să ajungă celebru în întreaga lume, după ce a dat un anunț online.

Ray Johnstone, în vîrstă de 75 de ani, a rămas fără un partener de pescuit, după ce prietenul său a murit, așa că a încercat să-și caute un alt prieten. Mesajul său a reușit să emoționeze mii de internauți, relatează BBC News.

Ray Johnstone a dat anunțul pe un site specializat din Australia, iar mesajul lui a devenit rapid viral. „Numele meu este Ray Johnstone, sînt un pensionar văduv care caută un partener de pescuit, întrucît prietenul cu care mergeam pînă acum la pescuit s-a stins din viață. Am toate echipamentele necesare. Mă ofer să plătesc costul transportului”, a scris australianul.

Totodată, el s-a arătat dispus să plătească nu doar prețul transportului, ci și pentru momeala necesară la pescuit. Anunțul său a fost vizionat la început de 14.000 de persoane, însă ulterior peste 100.000 de oameni au citit apelul lui Ray. Totodată, presa australiană i-a luat interviu după interviu.

“Am fost sunat de aproape toate posturile de radio din Australia. Telefonul meu suna încontinuu. Nu pot să cred că s-a întîmplat asta”, a mărturisit bătrînul.

Pe rețelele de socializare, oamenii au început să posteze mesaje cu hashtagul #IwillFishWithRay ( voi pescui cu Ray – în trad.). Ulterior, peste 100 de australieni au luat legătura cu bărbatul și s-au oferit să-l însoțească la pescuit. Unul dintre ei l-a invitat în orașul său, aflat la 1.600 kilometri distanță de localitatea Lewiston, unde locuiește Ray. Bărbatul chiar s-a oferit să-I plătească biletul de avion.

Cu toate acestea, bărbatul nu înțelege ce i-a determinat pe atît de mulți oameni să-i răspundă. “Nu văd cum un simplu anunț a atras atenția atîtor oameni. Poate pentru că am 75 de ani”, spune Ray, care și-a planificat deja mai multe excursii la pescuit.
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load