X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Schwarzenegger, replică pentru Trump: De ce nu facem schimb de joburi

3 feb. 2017,, 22:00   Externe
2437 0

Președintele american, Donald Trump, continuă să-l critice pe fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger pentru audiențele slabe pe care le are show-ul de televiziune „The Celebrity Apprentice”, iar celebrul actor i-a dat din nou o replică acidă.

Donald Trump a fost prezentatorul original al show-ului de televiziune în care concurau persoane doritoare să se angajeze la compania lui și mai tîrziu al emisiunii „The Celebrity Apprentice”, în care starurile concurează pentru fonduri caritabile. Însă, de cînd gazda show-ului a devenit Schwarzenegger, președintele american să-l critice pe celebrul actor, afirmînd joi că audiența „a luat-o la vale”.

Comentariile răutăcioase l-au enervat la culme pe starul din „Terminatorul”, care a ales să-i dea o replică acidă într-un video postat pe contul lui de Twitter. „Hei Donald, am o idee excelentă, de ce nu facem schimb de joburi, pentru că tu ești atît de bun în televiziune, iar eu voi ocupa funcția ta, pentru ca oamenii să poată din nou dormi bine noaptea”, a spus acesta, care nu poate candida la funcția de președinte al SUA întrucît este născut în Austria.

De asemenea, Arnold Schwarzenegger a spus „se roagă ca președintele Trump să poată începe să-și amelioreze propria situație din sondaje”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?