X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Iurie Sadovnic a participat la lansarea CD-ului lui Doga (VIDEO)

2 feb. 2017,, 17:05   Showbiz
4445 0

Renumitul compozitor moldovean Eugen Doga și-a lansat recent CD-ul „Mari succese”.

La marele eveniment au fost prezenți rudele maestrului, colegi de breaslă, prieteni, admiratori ai creației sale, dar și un bun prieten de-al său, Iurie Sadovnic, relatează NOI.md.

După lansare am reușit să vorbim cu Iurie Sadovnic, care ne-a povestit detalii de la eveniment și propriile sale impresii.

„A fost incendiar de frumos, atmosfera era electrizată, foarte frumos! Au fost prezenți o mulțime de moldoveni, am întîlnit oameni cu care nu ne-am văzut de foarte mulți ani. A fost o serată de parcă ne-am văzut rudele”, ne-a povestit Sadovnic. Potrivit lui, la eveniment au fost actori, pictori, generali, interpreți, scriitori, adică toți cei care îl iubesc pe Doga”, a relatat Sadovnic.

Printre piesele de pe albumul lui Eugen Doga se regăsesc și trei piese în colaborare cu Iurie Sadovnic și Anastasia Lazariuc. „Eu am trei piese în acest CD și mă bucur foarte mult că domnul Doga mi-a acordat o asemenea atenție”, a spus Iurie Sadovnic, vorbind despre melodiile «Rugă», «Meditație» –ne-am convins că piesa aceasta-i veșnică. După atîția ani era lume care nu o cunoștea încă, dar are un succes extraordinar”, a adăugat artistul.

O altă piesă trecută în albumul marelui compozitor este «Păstrați iubirea», în interpretarea duetului Iurie Sadovnic și Anastasia Lazariuc.

Noul CD conține în total 18 piese.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?