X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Lupu: Sute de membri PCRM au pașapoarte românești

5 apr. 2013,, 13:49   Politică
4335 4
Foto: noi.md
Președintele Parlamentului, liderul PD, Marian Lupu, susține că în rîndul Partidului Comuniștilor există sute și mii de membri care dețin pașaport românesc. Astfel a comentat Marian Lupu acțiunea PCRM, care a părăsit ședința Parlamentului, exprimîndu-și nemulțumirea că Aurel Băieșu, care a fost ales judecător la Curtea Constituțională, deține pașaport românesc, relatează NOI.md.

“Ceea ce s-a întîmplat azi în Parlament nu poate fi calificat decît o ieșire cu iz electoral. Acest sentiment plutește în aer, ceea ce demonstrează și comportamentul multor actori politici. Vreau să știți că sînt sute și mii de oameni în rîndul PCRM cu cetățenie română”, a spus președintele Parlamentului.

Marian Lupu a mai spus că Aurel Băieșu este unul dintre cei mai buni specialiști în drept constituțional, iar pe membrii PD îi interesează doar calitatea lui de specialist.

Aurel Băieșu a fost ales judecător la Curtea Constituțională. Din decembrie 2011, el a deținut funcția de ambasador al Republicii Moldova în Italia.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?