Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ecaterina Jibric a cucerit în premieră Cupa Moldovei la tenis de masă

31 ian. 2017,, 16:45   Sport
3289 0

Ecaterina Jibric din Chișinău a devenit, în premieră, posesoarea Cupei Moldovei la tenis de masă, relatează MOLDPRES.

Competiția s-a desfășurat la Tighina. Cîștigătoarea și-a adjudecat titlul învingînd-o într-un meci tensionant pe campioana națională en-titre Ecaterina Șmîganovscaia din Dubăsari. Debusolată de acest insucces, campioana i-a cedat și concitadinei Alexandra Chiriacova în vîrstă de numai 12 ani și s-a clasat pe locul trei. Pe locul doi s-a situat Alexandra Chiriacova.

Ecaterina Jibric este eleva antrenorilor Natalia Smirnova și Marc Granovschi, care activează la clubul ”Topspin-USM”.

Solicitat astăzi de agenție să comenteze rezultatele înregistrate, antrenorul emerit din Dubăsari, Valeriu Grosu, a declarat că totul, în ultima instanță, depinde de munca depusă la antrenamente. ”Nu este nici o surpriză. Ecaterina Jibric este o sportivă ambițioasă, sîrguincioasă, care muncește mult la antrenamente. A obținut victoria pe merit”, a spus reputatul tehnician, care a educat o pleiadă de jucătoare valoroase.

În concursul masculin a dominat Denis Țărnă din Dubăsari, multiplu campion național. Locul doi i-a revenit lui Afanasie Mutcoglo, iar trei – lui Victor Kîssa. Ambii se antrenează în ultimul timp la clubul ”Topspin USM”.

Cupa Moldovei a fost unul dintre cele patru concursuri rezultatele cărora sînt luate în calcul la stabilirea loturilor naționale pentru a participa la Campionatul European și Mondial.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?