X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dodon va vorbi de la Bruxelles despre ”speranțele înșelate ale cetățenilor”

30 ian. 2017,, 11:30   Politică
7602 21

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, a declarat că în cadrul vizitei la Bruxelles de săptămîna viitoare intenţionează să vorbească despre "Acordul de asociere cu Uniunea Europeană şi despre speranţele înşelate ale cetăţenilor".

El a menționat acest fapt sîmbătă pe pagina sa de facebook.

În mesajul său, Dodon a comentat informaţia precum că vineri, la întrevederea cu diplomaţii ţărilor UE, a fost îndemnat "să se abţină de la atacuri dure la adresa Uniunii Europene şi de la declaraţii privind necesitatea denunţării Acordului de asociere RM-UE".

"Eu nu îmi schimb poziţia şi retorica în funcţie de interlocutor sau de capitala în care mă aflu în vizită. La Bruxelles mă voi pronunţa clar în privinţa Acordului de asociere cu UE şi despre acele speranţe înşelate cu care se confruntă cetăţenii noştri", a scris Dodon.

Vineri, Igor Dodon a discutat cu ambasadorii ţărilor UE agenda vizitei sale la Bruxelles, care va avea loc pe 6-7 februarie. Potrivit unui comunicat al Serviciului de presă al Preşedintelui, la întrevederea cu diplomaţii "părţile au făcut un schimb de opinii referitoare la procesele care au loc în politica internă a statului, implementarea Acordului de asociere cu UE şi deficienţele acestuia".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?