X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Comuniștii îi cer președintelui Timofti să nu încerce răbdarea poporului

4 apr. 2013,, 10:52   Politică
3180 0
Foto: tribuna.md
Membrii Partidului Comuniștilor solicită președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, să înainteze cît mai repede un candidat la funcția de premier. În cadrul ședinței de azi a Parlamentului, deputatul PCRM, Artur Reșetnicov, a menționat că, conform articolului 98 din Constituție, președintele este obligat să înainteze un candidat la funcția de premier după consultările cu fracțiunile parlamentare, relatează NOI.md.

Deși s-a referit la Nicolae Timofti, deputatul PCRM a ezitat să se adreseze lui Timofti în calitate de președinte al țării. “Îndată ce au fost petrecute consultările, urma să fie desemnat candidatul la funcția de prim-ministru. Ieri, el zis că termenul rezonabil este o lună, două. Solicităm de la omul care primește salariu să nu încerce răbdarea poporului”, a spus Reșetnicov

De asemenea, deputatul a spus că PCRM nu va accepta consultările cu președintele țării. Deputatul l-a mai acuzat pe șeful statului de faptul că nu se conduce de legislația Republicii Moldova.

Șeful statului a avut ieri o altă rundă de consultări cu fracțiunile parlamentare PL, PD și PLDM. După consultări, președintele a fost evaziv în legătură cu înaintarea candidatului la funcția de premier pe data de 5 aprilie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?