X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Parlamentul are o propunere pentru studenți

25 ian. 2017,, 12:45   Societate
2729 0

Studenţii din ultimul an de studii, masteranzii şi doctoranzii, tinerii specialişti din mediul academic şi ştiinţific, reprezentanţii societăţii civile pot candida la Programul de stagii pentru sesiunea de primăvară-vară a organului legislativ.

Parlamentul oferă 23 de locuri în secretariatele comisiilor permanente şi în cadrul direcţiilor din Secretariatul Legislativului. Candidaţii trebuie să fie tineri de pînă la 30 de ani, care cunosc limba română şi o limbă de circulaţie internaţională, nu au antecedente penale nestinse sau alte restricţii legale privind activitatea în instituţii publice.

Tinerii trebuie să aibă media de minimum 8,5 la ultima sesiune academică sau, în cazul celor angajaţi, experienţă de lucru de pînă la doi ani în cadrul unei organizaţii neguvernamentale. Totodată, ei nu trebuie să aibă legături de rudenie cu funcţionarii din subdiviziunea Secretariatului Parlamentului pentru care depun dosarul. Programul de stagii în Parlament are o durată de pînă la trei luni şi se desfăşoară de două ori pe an.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?