X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

CCA neagă acuzațiile de discriminare față de un post TV

24 ian. 2017,, 16:15   Societate
2475 0

Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) nu intenţionează să retragă licenţa de emisie a postului Jurnal TV şi respinge acuzaţiile de "atitudine părtinitoare şi discriminatorie" faţă de postul de televiziune.

Cu această declaraţie a venit CCA în răspunsul la reproşurile "Jurnal Trust Media" privind "atitudinea părtinitoare faţă de Jurnal TV, care aparţine companiei".

Anterior, postul de televiziune a anunţat despre disponibilizarea personalului şi schimbarea grilei de emisie inclusiv din cauza "sancţiunilor din partea CCA, care nu sînt prevăzute în legislaţie".

CCA însă califică aceste acuzaţii drept "insinuări care nu corespund realităţii" şi speră la o soluţionare cît mai urgentă a situaţiei postului de televiziune Jurnal TV şi revenirea acestuia la grila de emisie aprobată de Consiliu.

"În ceea ce priveşte sancţiunile, CCA a sancţionat mai muţi radiodifuzori în timpul campaniei electorale. Sancţiunile aplicate în cazul unora dintre aceştia au fost mai dure decît cele aplicate Jurnal TV", precizează instituţia.

Expertul în domeniul mass-media Ion Bunduchi consideră că situaţia în care s-a pomenit Jurnal TV s-a creat "exclusiv din cauza înrăutăţirii relaţiilor dintre "Jurnal Trust Media" şi conducerea Sky Tower Business Centre, unde postul de televiziune închiria spaţiu".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?