Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cine va fi ales la Agenţia pentru Soluţionarea Contestaţiilor

24 ian. 2017,, 13:00   Economie
3045 1

14 dosare au fost depuse la concursul pentru selectarea candidaţilor la funcţiile de consilier pentru soluţionarea contestaţiilor al Agenţiei Naţionale pentru Soluţionarea Contestaţiilor, creată la începutul anului curent.

Concursul este organizat de Comisia parlamentară economie, buget şi finanţe.

Potrivit unui comunicat al Serviciului de presă al Parlamentului, printre cei care au depus dosarele se numără angajați ai Agenţiei pentru Achiziţii Publice, ai Trezoreriei de Stat şi a Curţii de Conturi.

Comisia va verifica dosarele candidaţilor în termen de cinci zile şi va admite numai candidaţii care au depus dosarele complete. Ulterior, decizia Comisiei privind candidaţii admişi la concurs, CV-urile candidaţilor şi graficul interviurilor vor fi plasate pe pagina web a Parlamentului.

În cadrul interviurilor membrii Comisiei vor selecta cîte un candidat pentru funcţiile de director general şi director general adjunct, precum şi cinci candidaţi pentru funcţia de consilier pentru soluţionarea contestaţiilor. Candidaţii selectaţi urmează a fi aprobaţi de plenul Parlamentului.

Dosarele de concurs au fost recepţionate în perioada 2-20 ianuarie 2017. Concursul a fost anunţat pe data de 21 decembrie 2016.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?