Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Valentin Uzun caută muzicanți pentru formația fiicei sale (VIDEO)

24 ian. 2017,, 14:45   Showbiz
14413 2

La doar șase anișori ai săi, fiica interpretului Valentin Uzun, Amelia, cucerește publicul de peste hotare, iar în curînd va avea și propria formație, informează NOI.md.

Valentin Uzun își dorește ca Amelia să facă și ea parte din showbizul moldovenesc. După ce aceasta a cîntat pe mai multe scene din țară, dar și de peste hotare, Valentin a hotărît să-i întemeieze o formație, anunțînd un casting pentru copii.

„Se anunță casting pentru formarea unui nou colectiv muzical, care se va numi «Lia», în frunte cu Amelia Uzun. Acesta va avea loc la 2 și 3 februarie, în incinta Clubului Sportiv de Dans «Just Friends Dance Academy», Calea Ieșilor 10.

Este nevoie de copii cu studii muzicale cu vîrsta de pînă la 11 ani, care cîntă la tobe, bass chitară, chitară solo, clape, saxofon, vioară, trompetă, acordeon și clarinet”, a scris Valentin Uzun pe pagina sa de Facebook.
Recent, Amelia a cîntat piesa „Ti leat tamar” în limba ebraică, în Israel, piesă interpretată și la Palatul Național din Chișinău, acolo unde a impresionat întreaga sala de spectatori.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?