X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Şedinţa de judecată în dosarul Ilan Şor a fost amânată

23 ian. 2017,, 15:00   Societate
4311 2

Şedinţa de judecată, de marţi, de la Judecătoria Buiucani, unde urma să fie examinat în fond dosarul penal deschis pe numele primarului oraşului Orhei Ilan Şor. a fost amînată.

Şedinţa a fost transferată pentru 17 noiembrie, ora11.00. Solicitarea de amînare a fost înaintată de apărarea lui Ilan Şor, deoarece astăzi nu s-a putut prezenta în instanţă unul din cei doi avocaţi ai săi.

„La cererea apărării s-a insistat ca la audierea martorilor să fie prezenţi toţi apărărotii pentru a înainta întrebări. Este vorba despre martorii acuzării”, a declarat procurorul Andrei Băieşu.

Acuzatorul de stat a refuzat să dea publicităţii numele martorilor care urmau să fie audiaţi marţi în instanţă.
„Sînt mai mulţi. Nu vă spun date referitor la martori. Cînd se vor prezenta vom spune care şi în ce condiţii se vor prezenta”, a declarat Andrei Băieşu.

Primarul oraşului Orhei Ilan Şor a fost reţinut de procurorii anticorupţie, la 22 iunie, într-un dosar de spălare de bani, escrocherie şi evaziune fiscală. După mai multe luni de detenţie preventivă în izolator, Şor a fost transferat, la 5 august, în arest la domiciliu.

Avocaţii lui Ilan Şor cer anchetarea clientului lor în stare de libertate. Potrivit apărării, Şor colaborează cu ancheta, iar motive pentru aflarea sa în arest la domiciliu nu sînt.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?