Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Filat: Cu PD avem discuții serioase, dar pe Ghimpu îl copleșesc emoțiile

2 apr. 2013,, 13:09   Politică
4333 4
Foto: noi.md
Liderii partidelor din fosta Alianță pentru Integrare Europeană au avut pe parcursul zilei de ieri o altă întrevedere. Despre aceasta a declarat liderul PLDM, Vlad Filat, relatează NOI.md.

Deși liderii celor trei partide au convenit ca pe perioada negocierilor să nu facă declarații, Vlad Filat a dat de înțeles că discuțiile cu reprezentanții PD sînt mult mai productive. “Cu colegii din PD avem discuții serioase, care țin de soluții pentru probleme. În rest, emoțiile pe care îl copleșesc pe domnul Ghimpu pentru mine sînt mai puțin importante”, a spus Vlad Filat.

Premierul în exercițiu a mai spus că, în cadrul întrevederii de ieri, Filat a solicitat colegilor din fosta AIE să respecte deciziile PLDM, așa cum PLDM respectă deciziile partidelor din fosta AIE.

Liderii fostei AIE au demarat negocierile acum două săptămîni pentru identificarea unei soluții privind înaintarea candidatului la funcția de premier, ele fiind purtate în lipsa liderilor partidelor din alianță. Ulterior însă, aceștia au avut o întrevedere, după care liderul PL, Mihai Ghimpu, a spus că, întîlnirea a fost ca după o ceartă cînd soțul sau soția primește o tavă în cap.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?