Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Chirtoacă recunoaște că a făcut populism în campania electorală

2 apr. 2013,, 11:09   Societate
4265 3
Foto : noi.md
Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, recunoaște că a făcut populism cu unele promisiuni în campania electorală. Acesta a fost invitat aseară la o emisiune de la Publika TV, unde a discutat despre eșecurile și reușitele activității sale în calitate de primar pe parcursul a șase ani de zile.

În cadrul emisiunii respective, moderatorul a întrebat un expert în relații publice, cît populism a fost în promisiunile lui Chirtoacă în campanile electorale. „A fost populism, dar cu măsură”, a răspuns Chirtoacă înaintea expertului.

La rîndul său, expertul în Relaţii Publice, Ludmila Andronic, a declarat că „o campanie electorală fără populism ar fi imposibilă”, adăugînd că unele promisiuni făcute de Chirtoacă au fost îndeplinite.

„Populismul este absolut normal pentru o campanile electorală. Din ceea ce îmi amintesc, cel mai clar semnal pe care încerca să-l transmită atunci domnul primar era că dînsul va face tot posibilul ca să construiască o capitală europeană. Mi se pare că lucrurile au început să se miște în modul în care funcționează capitala. S-a încercat într-adevăr să se delimiteze această autoritate locală de tot ce înseamnă autoritățile publice centrale”, a spus Andronic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?