X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cutremure în Italia: O mamă și copilul scoși de sub dărîmături

19 ian. 2017,, 10:15   Externe
3556 0

O mamă și copilul ei prinși sub dărîmăturile unui imobil din localitatea Castiglione Messer Raimondo după seria de seisme puternice care au zguduit regiunea miercuri au reușit să scape cu viață, au anunțat pompierii italieni, citați de AFP.

"Pompierii au scos de sub dărîmături un copil și pe mama lui", au anunțat pompierii pe Twitter, precizînd că amîndoi, în stare de hipotermie, au fost evacuați cu elicopterul spre un spital din regiune.

Potrivit unui comunicat al Protecției civile, această evacuare a avut loc în "condiții extreme" care s-au aflat "dincolo de limite", în plină furtună de zăpadă.

Castiglione Messer Raimondo se află în regiunea Abruzzo, la cîțiva zeci de kilometri est de zona de epicentru a seismelor de miercuri.

Echipele de salvare își continuă verificările, dar pînă în prezent nu s-au înregistrat victime, precizează pompierii, care au primit miercuri întăriri.

În prezent se află circa 850 de pompieri la fața locului, cu mijloace de transport importante pentru a încerca să răspundă la toate urgențele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?