X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Centrul de Guvernare Electronică are un nou director

18 ian. 2017,, 15:34   Societate
3286 3

La propunerea premierului Pavel Filip, în funcția de director al Centrului de Guvernare Electronică a fost numit Eugeniu Ursu, comunică NOI.md.


Decizia a fost adoptată în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului. Eugeniu Ursu a activat la Întreprinderea de Stat „Registru” și la Ministerul Afacerilor Interne.

„Domnul Ursu are o experiență bogată în domeniului tehnologiei informației, este o persoană responsabilă de legătură cu Centrul de Guvernare Electronică. Prin urmare, cunoaște acest subiect nu doar din auzite. Pentru noi acest centru devine și mai important în lumina reformei administrației publice centrale, pentru care o preconizăm și în lumina oferirii serviciilor de calitate tuturor cetățenilor. Vin cu un apel către colegi să asigurați o comunicare eficientă cu Centrul’, a declarat Filip.

Centrul de Guvernare Electronică este o instituție publică înființată la inițiativa prim-ministrului, în august 2010, aflată în subordinea Cancelariei de Stat, care își propune modernizarea tehnologică a Guvernării, pînă în anul 2020. Proiectul e-Transformare a Guvernării a fost finanțat de Banca Mondială.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?