X 
Cutremure stiri: 502

Ghimpu, Lupu și Filat se vor întîlni, dar nu știu cînd

29 mar. 2013,, 17:39   Politică
3327 1
Foto : noi.md
Liderii PL, PLDM și PD din fosta Alianţă pentru Integrare Europeană vor avea o nouă întrevedere în viitorul apropiat. Despre acest lucru a anunţat preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, după ședința Parlamentului. Lupu a spus că, deocamdată, nu este stabilită ziua și ora întîlnirii.

“La această oră nu avem o zi determinată. Se discută posibilitatea, ba chiar și necesitatea organizării a încă unei întrevederi într-o perioadă restrînsă de timp, pentru nu este timp la dispoziție să stăm izolați și să nu discutăm”, a spus Marian Lupu.

Oficialul a declarat că societatea trebuie să afle ce o așteaptă. “Dacă reuşim să formăm un nou guvern bazat pe principii total diferite decît a fost pînă acum şi cu abordări net superioare, e una, dacă nu – alegeri anticipate”, a menționat președintele Parlamentului.

Menționăm că liderii AIE au mai avut o întrevedere în această săptămînă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав