Informație de ultimă oră: toate drumurile și traseele deschise

Informație de ultimă oră: toate drumurile și traseele deschise

Serviciul relații cu publicul al Inspectoratului Național de Patrulare informează că, timp de 24 de ore, din cauza zăpezii şi viscolului, traficul rutier a fost oprit pe unele drumuri, însă, conform informaţiilor primite de la Regimentele de patrulare Nord, Centru și Sud toate traseele sînt accesibile pentru deplasarea automobilelor, relatează NOI.md.

Cel mai intens ofițerii de patrulare au activat în zona de sud a țării, unde mai problematice au fost drumurile care duc spre punctele de trecere amplasate la frontieră cu Ucraina.

De menționat că, timp de 24 de ore, inspectorii de patrulare au acordat ajutor la deblocarea a 55 de mașini, fiind ajutate 67 de persoane dintre care 4 minori.

La menținerea siguranței rutiere au activat 600 de inspectori de patrulare.

În acest context, INP atenționează conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru a circula în condiţii de iarnă: anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.

 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load