X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Doi copii au fost găsiţi pe marginea drumului în Ştefan Vodă

12 ian. 2017,, 11:30   Societate
3753 0

Doi minori au fost găsiţi de inspectorii de patrulare în raionul Ştefan Vodă în momentul în care ei mergeau de-a lungul traseului.

Copiii, în vîrstă de 10 şi 13 ani, au spus că ei se duceau pe jos la o rudă din alt sat, comunică NOI.md.

Micii „pribegi” au ajuns în vizorul angajaţilor Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP) cînd mergeau de-a lungul traseului rutier în direcţia satului Slobozia din raionul Ştefan Vodă. La întrebarea inspectorilor, de ce ei nu sînt sub supravegherea adulţilor, ei au răspuns că părinţii lor au plecat la o înmormîntare în alt sat.

După cum s-a dovedit, părinţii lor, care locuiesc în satul Răscăieţii Noi, raionul Ştefan Vodă, au plecat la o înmormîntare în satul Slobozia, unde locuieşte sora lor mai mare. Copiii au hotărît să plece încolo de sine stătător, pe jos. Distanţa dintre aceste localităţi este de circa 10 km. Inspectorii de patrulare i-au transportat pe copii pînă la casa surorii lor adulte, unde i-au întîmpinat părinţii.

Ieri, 11 ianuarie, s-a aflat despre descoperirea de către angajaţii INP a unui copil pierdut la intrarea în Chişinău. Copilul a fost oprit de inspectori în timp ce acesta mergea de-a lungul drumului la intersecţia dintre Şoseaua Balcani şi Calea Ieşilor. El a fost dus pînă acasă, unde părinţii s-au mirat că copilul lor s-a pomenit la periferia oraşului.

Inspectoratul Naţional de Patrulare îndeamnă cetățenii ca, în caz de situaţii dificile pe drumuri sau depistarea altor persoane în astfel de momente, să apeleze la cea mai apropiată echipă de patrulare sau se sune la telefonul 902.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?