X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Motivul excepţional pentru care Elveţia i-a refuzat cetăţenia unei vegetariene

12 ian. 2017,, 04:00   Externe
3394 0

Autoritățile elvețiene au refuzat să-i acorde cetățenie unei vegetariene din Olanda, pe motiv că aceasta duce o luptă prea agresivă împotriva tradițiilor țării.

Mai mult, femeia este deranjată pînă și de sunetele clopoțeilor purtate de vite, scrie Daily Mail.

Nancy Holten din Olanda a trăit în Elveția de când avea opt ani. Copiii ei au deja pașapoarte elvețiene, dar cînd Nancy a solicitat actul, a fost refuzată. Localnicii au declarat că sînt iritaţi de lupta acesteia cu tradițiile naționale şi consideră o aberaţie faptul că aceasta se împotriveşte clopoţeilor purtaţi la gît de vaci.

Potrivit ziarului, acțiunile femeii de 42 de ani, care e vegetariană și se pronunță destul de dur pentru drepturile animalelor, i-au adus antipatie din partea locuitorilor comunei Gipf-Oberfrick, în care locuiește. Nemulțumirea localnicilor e şi motivul pentru care nu a primit paşaportul elveţian.

Nancy susține că sunetele, emise de clopoței, sînt similare cu cele produse de un burghiu pneumatic. În plus, ea crede că vitele sînt torturate, fiind obligate să poarte la gît obiectul din metal, care cîntărește 5 kg.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?