X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Jirinovski: Obama a plîns de rușine

11 ian. 2017,, 19:00   Externe
28644 6

Barack Obama, care își încheie activitatea în calitate de președinte al SUA, a plîns de rușine pentru păcatele sale în timpul unui discurs de adio.

Opinia a fost exprimată de către șeful Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, citat de ziarul „Parlamentskaia gazeta”.

În opinia lui Jirinovski, Obama își va aminti despre păcatele sale tot restul vieții, jucînd golf în Hawaii, notează ziarul.

Vladimir Jirinovski: „Parcă ar fi un elev care a făcut în cele din urmă o mulțime de mîrșăvii: a expulzat diplomați, a intensificat sancțiunile, pe vremurile lui a apărut un raport în care meritul victoriei lui Trump mi se atribuie mie, pentru că am făcut o prognoză corectă și am promis să beau șampanie. În general, la sfîrșit conștiința lui Obama s-a trezit, dar e prea tîrziu, și el nimic nu va mai putea corecta”.

Anterior s-a comunicat că Barack Obama, care își încheie activitatea în postul de președinte, s-a adresat națiunii. Discursul de adio a durat aproape o oră. Obama a spus „la revedere” mai mult decît oricare alt președinte american. În finalul discursului său, el s-a referit la familia sa și a plîns.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?