Au fost anunțate preselecțiile pentru „Slaveanski Bazar 2017”

Au fost anunțate preselecțiile pentru „Slaveanski Bazar 2017”

Și în anul curent, copiii și adulții talentați în muzică au șansa să-și demonstreze capacitățile la nivel internațional.

Membrul juriului și interpretul Constantin Moscovici a anunțat data cînd vor avea loc preselecțiile naționale pentru festivalul internațional „Slaveanski Bazar 2017”, informează NOI.md.

Fiind și reprezentantul oficial al festivalului în Moldova, Constantin Moscovici a menționat că „Slaveanski Bazar 2017”, va avea loc, în mod tradițional, în orașul Vitebsk din Belarus. La preselecții pot participa copii cu vîrsta cuprinsă între 7 și 12 ani, la fel și adulți de 18-31 ani. Preselecția națională se va desfășura pe 4 februarie, în Sala Mică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” , începînd cu ora 16.00.

Pentru a afla mai multe detalii, doritorii de a participa sînt așteptați la 26 ianuarie, în Sala Mică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, unde va avea loc o ședință cu organizatorii.

În urma preselecțiilor, doar un singur copil și un matur vor reprezenta Republica Moldova în Belarus, la Festival, care va fi organizat în perioada 13-17 iulie 2017. 
 
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load