Sîrbu: Intuiesc că unele inițiative de-ale mele deranjează

Sîrbu: Intuiesc că unele inițiative de-ale mele deranjează

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu a ținut să precizeze că nu are nimic de ascuns, după ce recent, în presă, a fost publicat un material care relevă că acesta ar fi primit în dar o locuință de lux de la fratele său mai mic, comunică NOI.md.

Politicianul a menționat că, începînd сu anul 2003, și-a declarat toate veniturile și proprietățile deținute, așa cum prevede legea.

„Dacă tot «prietenii» nu au răbdare să ies din spital și să mă întrebe și pe mine realitatea așa cum este, cu toate că nimic nou nu au descoperit, ar fi bine să precizez ceva. Toate veniturile și proprietățile mele și ale familiei mele sînt publice și transparente, declarate constant începînd cu anul 2003. Nu am ascuns nimic niciodată, inclusiv creditele ipotecare. Toate pot fi verificate, justificate și puse cap în cap”, a specificat Sergiu Sîrbu.

Deputatul a sugerat că ar fi ținta unor materiale denigratoare, efectuate la comanda cuiva. „Intuiesc că activitatea politică și unele inițiative de-ale mele le stau unora în gît, dar vă asigur că unor astfel de presiuni ieftine nu voi ceda niciodată. Mai ales cînd se tirajează pe surse finanțate din bani proveniți din frauda bancară!”, a spus Sîrbu.

Menționăm că, potrivit unor informații publicate de portalul crimemoldova.com, deputatul PD ar deține un apartament cu mansardă, terasă, garaj, curte interioară și intrare separată, în sectorul Botanica al capitalei. Locuința ar fi fost primită în dar de la fratele său. 
 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load