Miniştrii de externe ai Moldovei şi României se vor întîlni în timpul apropiat

Miniştrii de externe ai Moldovei şi României se vor întîlni în timpul apropiat

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Andrei Galbur, a convenit cu noul ministru al Afacerilor Externe al României, Teodor Meleşcanu, "să se întîlnească în viitorul cel mai apropiat pentru a continua discuţiile cu privire la rolul ce le revine ministerelor de externe în extinderea şi aprofundarea cooperării în diverse domenii".

Surse din cadrul MAEIE au relatat că această înţelegere a fost atinsă ieri, în cadrul unei convorbiri telefonice dintre cei doi miniştri.

Andrei Galbur l-a felicitat pe omologul său român cu ocazia numirii în funcţie şi i-a dorit succes în exercitarea mandatului. Cei doi oficiali au efectuat un schimb de opinii cu privire la perspectivele dezvoltării relaţiilor moldo-române, fiind reiterat interesul reciproc de a promova în continuare dialogul dintre cele două state în baza parteneriatului strategic. 

Ministrul Galbur a subliniat importanţa sprijinului acordat de guvernul român în realizarea agendei de reforme şi de modernizare a Republicii Moldova.
 
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load