Cine sînt oamenii care apar la mai multe evenimente lîngă Putin

Cine sînt oamenii care apar la mai multe evenimente lîngă Putin

După ce Vladimir Putin a participat la slujba de Crăciun la o mănăstire din Nijnii Novgorod, mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare au remarcat faptul că președintele rus a fost înconjurat de aceeași oameni cu care a fost la pescuit în septembrie anul trecut. 

Chiar dacă internauții și-au exprimat convingerea că aparițiile liderului de la Kremlin sînt regizate, iar oamenii de lângă el sînt angajați au Serviciului Federal de Securitate, președinția a venit cu un comunicat prin care menționează că pescarii au fost invitați să participe la slujba religoiasă alături de Vladimir Putin.

După slujba religioasă, Putin a stat de vorbă cu pescarii. Potrivit comunicatului de presă, în afară de problemele cu care se confruntă, pescarii i-au împărtășit președintelui rus mai multe rețete de ciorbă de pește și l-au invitat la pescuit în primăvară.

Totuși, blonda din imagini, care a participat și la pescuit, dar și la slujba religioasă, apare și într-un reportaj de la Pervîi Canal, unde este prezentată drept nașa de botez a submarinei „Veliki Novgorod”.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load