Pavel Stratan a lansat o nouă piesă „10 ruble”(VIDEO)

Pavel Stratan a lansat o nouă piesă „10 ruble”(VIDEO)

Aşa cum a promis în prima zi a anului 2017, interpretul Pavel Stratan a lansat duminică, 8 ianuarie, o nouă piesă ’’10 ruble’’, care va figura pe noul album, care urmează să apară în primăvara acestui an.

„Postez bălăduţa mea chiar acum. Sper să vă placă, iar dacă da, atunci duminica viitoare voi posta altă piesă nouă-nouţă! Să aveţi sărbători fericite, mult noroc şi cît mai mult zîmbet pe fățuca!!”, a scris interpretul pe pagina sa de Facebook.

Interpretul Pavel Stratan a anunţat în prima zi a anului 2017 că, după o pauză de aproximativ cinci ani, în primăvara acestui an va lansa un nou album.

Cîntăreţul Pavel Stratan a lansat ultimul său album în 2011. Atunci artistul a revenit în industria muzicală din România cu un nou material discografic, cel de-al patrulea volum al seriei „Amintiri din copilărie”.

Realizarea celui de-al patrulea volum al seriei „Amintiri din copilărie” a durat cinci ani.

Pavel Stratan s-a născut pe 11 noiembrie 1970, în localitatea Nişcani, raionul Călăraşi din Republica Moldova. În 1983 a compus primele versuri, iar în 1996 a avut o primă experienţă scenică în calitate de scamator.

Stratan a absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice. În 2002 a lansat, în Republica Moldova, primul album – „Amintiri din copilărie” -, care a apărut şi pe piaţa românească în 2004. Acestuia îi urmează alte trei volume.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load