Șalaru pune punctul pe i în scandalul cu PL

Șalaru pune punctul pe i în scandalul cu PL

După ce a fost anterior exclus din organele de conducere ale PL, astăzi Anatol Șalaru și-a anunțat și ieșirea din partid, informează NOI.md.


Potrivit lui, decizia de a renunța la calitatea de membru PL a fost una dificilă, dar absolut necesară. Fostul vicepreședinte PL a sugerat că nu va renunța la obiectivele sale politice.

„Astăzi am demisionat din calitatea de membru al PL, partid pe care l-am fondat în urmă cu 24 de ani. Motivele care au stat la baza acestei decizii sînt multiple și în general cunoscute, atît de membrii Partidului Liberal, cît și de dumneavoastră. Transformarea Partidului Liberal într-un SRL administrat după bunul plac al lui Mihai Ghimpu, ducerea în derizoriu și compromiterea idealurilor naționale, jocul duplicitar făcut la alegerile prezidențiale, refuzul de a accepta reformarea și deschiderea partidului către oameni noi, doar pentru a-și putea păstra fotoliul de președinte, sînt cîteva dintre motivele ce au stat la baza deciziei mele”, a explicat Anatol Șalaru.

Menționăm că pe 17 decembrie anul trecut, Consiliul republican al PL a decis să-l excludă pe Anatol Șalaru din toate structurile de conducere ale formațiunii, pentru tentative de a distruge partidul. La finele lunii decembrie, Șalaru a fost demis și din funcția de ministru al apărării în urma unui decret semnat de președintele Igor Dodon.

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load