Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Opera cu VPN integrat. Nu spionajului!

9 ian. 2017,, 03:00   Ştiinţă şi IT
4230 2

După lunga perioadă de teste pe un public restrîns, Opera cu VPN integrat a fost lansată pentru publicul larg.


După ce Edward Snowden a devenit o vedetă internațională cei mai mulți dintre noi au ajuns să fie la curent cu abilitățile de spionaj ale NSA, astfel mulți internauți au îceput să folosească VPN.

Virtual Private Network sau VPN este un serviciu online, care de cele mai multe ori nu este gratuit și care vă criptează întregul trafic de internet pentru a nu putea fi accesat de către altcineva. În plus, același VPN poate fi folosit pentru a înșela restricțiile de geolocație. Cu alte cuvinte, vă ajută să accesați din orice țară servicii online dedicate exclusiv internauților din Statele Unite.

Reieșind din faptul că majoritatea din aceste servicii sînt destul de scumpe, lansarea Opera cu VPN trebuie să vă încînte. Practic, primiți gratuit un browser calitativ, dar și o soluție pentru a vă securiza, mai ales dacă folosiți o rețea de Wi-Fi publică.Versiunea finală a Operei cu VPN poate fi descărcată pe site-ul oficial.

Pe lîngă funcționalitatea VPN, noua versiune de Opera este mai eficientă energetic pentru utilizatorii de laptop, și include un sistem RSS mai facil și nu numai.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?