Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Michelle Obama a încheiat în lacrimi ultimul discurs (VIDEO)

7 ian. 2017,, 22:00   Externe
4235 2

Michelle Obama a încheiat în lacrimi ultimul discurs susținut în calitate de Prima Doamnă a SUA.

Soția președintelui în exercițiu al SUA, al cărui mandat se va încheia pe 20 ianuarie, a adresat un mesaj puternic și emoționant către tineretul american.

Michelle Obama a susținut ultimul ei discurs de la Casa Albă, în cadrul unei ceremonii în care a fost premiat “consilierul școlar al anului”, ceremonie pe care ea a inițiat-o în 2015.

Actuala Prima Doamnă a SUA, care va părăsi reședința prezidențială în mai puțin de două săptămîni, a devenit emoțională și chiar a început să plîngă la sfîrșitul discursului. „Să fiu Prima Doamnă a fost cea mai mare onoare a vieții mele și sper că v-am făcut mîndri”, a spus Michelle Obama.

„Vreau că tinerii americani să știe că sînt importanți”, a spus Michelle Obama, cu vocea tremurîndă. „Așa că să nu fie teamă. Mă auziți, tinerilor? Să nu vă fie teamă! Fiți concentrați, determinați, plini de speranță (…)”, a continuat ea, vizibil emoționată.

Discursul Primei Doamne i-a făcut și pe cei prezenți în sală să plîngă.

Acesta a fost ultimul eveniment pe care Michelle l-a găzduit public la Casa Albă. În acestă seară, soții Obama găzduiesc ultimul bal de la Casa Albă, numeroase vedete de prim-rang figurînd pe lista invitaților.

Michelle Obama o să mai apară în public săptămîna viitoare, fiind invitată la emisiunea “The Tonight Show with Jimmy Fallon”.

Prima Doamnă a SUA se bucură de o popularitate foarte ridicată în Statele Unite. În timpul celor două mandate ale lui Barack Obama, Michelle a inițiat mai multe campanii, printre care și unele privind o alimentație sănătoasă, însoțită de mișcare, precum și despre educația tinerelor.

Totodată, pe parcursul campaniei electorale din SUA, Michelle a susținut discursuri foarte apreciate împotriva lui viitorului președinte al SUA, fără să îi pronunțe numele acestuia. Un discurs memorabil a fost cel rostit în urma scandalului privind afirmațiile referitoare la femei ale lui Donald Trump, care a cîștigat, în mod suprinzător, alegerile prezidențiale. Acesta va fi învestit în funcție pe 20 ianuarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?