Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Diacov: Declarațiile lui Dodon ne pun într-o situație delicată

6 ian. 2017,, 15:13   Politică
22197 36

Declarațiile făcute de președintele Igor Dodon în cadrul întrevederii de la Bender, cu Vadim Krasnoselski, pun guvernarea într-o situație delicată, susține președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, citat de Noi.md.


Politicianul spune că nu are nimic împotriva faptului că Igor Dodon a mers să întîlnească cu Krasnoselski, dar a sugerat că șeful statului trebuia să fie mai atent la declarații.

„Problema nu este în faptul ca dl Dodon s-a întîlnit cu liderul de la Tiraspol, ci in multiplele declarații exagerat de generoase și optimiste. El se pune nu numai pe sine, dar și pe noi toți într-o situație delicată. Mai ales peste un timp oarecare...”, a comentat Diacov pe o rețea de socializare.

„Convingerea mea este ca în chestiunea transnistreana nu trebuie sa fie competiție - oricum președintele de unul singur nu poate decide nimic...”, a mai remarcat Dumitru Diacov.

Igor Dodon și Vadim Krasnoselski au avut o primă întrevedere pe 4 ianuarie curent, în cadrul căreia au abordat problemele legate de libertatea circulației locuitorilor Transnistriei, recunoașterea documentelor de studii eliberate de instituțiile de învățămînt din stînga Nistrului, cele ce țin de telecomunicații și restabilirea transportului feroviar între cele două maluri ale Nistrului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?