Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Fiica unui deputat, CAMPIOANĂ la dans sportiv

5 ian. 2017,, 14:50   Societate
5823 0

Fiica deputatului democrat Nicolae Dudoglo – Nina Dudoglo - este maestru la dans sportiv și campioană în acest domeniu, avînd în vedere că în luna octombrie 2016, împreună cu colegul său – Veaceslav Nagailîc, au obținut locul trei la Campionatul Mondial de dans sportiv, informează SHOK.md.


De menționat că la competiție au participat dansatori din 40 de țări ale lumii – în total pentru titlul de cei mai buni pe ringul de dans s-au luptat aproximativ 80 de perechi.

Ulterior, pentru această reușită, dansatorii, originari din Comrat, au primit cîte 10 mii de lei de la Primăria Comrat.

Din informațiile publicate de Federația Moldovenească de Dans Sportiv reiese că Nina Dudoglo practică dans sportiv de 12 ani, adică de la vîrsta de 3 ani.

Nina este membră a Clubului Codreanca și a participat la numeroase competiții naționale și internaționale.

„Anul 2016 s-a încheiat cu URA! Mulțumesc mult antrenorilor Elena Gozun Sveta Gozun! Partenerului meu Slava Nagailic, care mereu mă susține! Părinților partenerului Veaceslav și Ana Nagailic. Și în mod special părinților mei Tatiana și Nicolae Dudoglo – datorită vouă și susținerii voastre, am reușit multe! Sunteți tot ce am mai scump și mulțumesc lui Dumnezeu pentru asemenea părinți minunați, mă mîndresc cu voi și vă iubesc mult! Mulțumesc pentru tot!”, a scris Nina, pe o rețea de socializare, pe final de 2016.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?