Primăria a cumpărat opt microbuze noi (FOTO)

Primăria a cumpărat opt microbuze noi (FOTO)

Primăria municipiului Chişinău informează despre achiziționarea a 8 microbuze noi pentru transportarea angajaților Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi".

Potrivit lui Eliferie Haruța, directorul Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi", microbuzele sînt confortabile și vor fi folosite pentru transportarea muncitorilor din suburbii în punctele de lucru din capitală.

Pentru transportarea în condiții de siguranță a angajaților sînt necesare încă 8 microbuze, iar în acest scop pentru anul curent sînt planificate achiziționarea altor 4 unități de transport de acest gen.    

Microbuzele sunt de model „ГАЗель - Next", asamblate în Rusia din componente marca „Ford", pe bază de motorină. Unitățile de transport sunt destinate pentru transportul de pasageri și dispun de 18 locuri.  
 
Menționăm că anterior muncitorii întreprinderii erau transportați în bena camioanelor de model ZIL, iar în acest sens din bugetul municipal au fost alocate circa 3,7 milioane lei pentru procurarea microbuzelor noi. De asemenea, pe parcursul anului trecut pentru necesitățile întreprinderii au mai fost procurate 4 turnuri, 4 tractoare și 3 cisterne pentru apă.
 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load