Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Casa Albă despre sancțiunile împotriva lui Putin

4 ian. 2017,, 10:13   Externe
3068 0

Dacă Washingtonul ar fi instituit sancţiuni faţă de preşedintele FR, Vladimir Putin, în legătură cu atacurile cibernetice asupra sistemului electoral al SUA, acesta ar fi fost un caz excepţional.

După cum a comunicat marţi, 3 ianuarie, RIA Novosti, acest lucru a fost menționat în fața jurnaliştilor de către purtătorul de cuvînt al Casei Albe, Josh Ernest, la un briefing ordinar. „Potrivit politicii de instituire a sancţiunilor, liderii statelor străine sînt trecuţi pe listele negre numai în anumite circumstanţe. Şi ar fi un caz excepţional dacă personal Putin s-ar fi pomenit în această listă”, a specificat Ernest.

Anterior, un şir de servicii speciale din cadrul comunității de informații din SUA au declarat că hackerii ruşi în timpul campaniei preelectorale au atacat, chipurile, resursele tehnice ale organizaţiilor politice ale Statelor Unite, pentru a-l ajuta pe republicanul Donald Trump să învingă în lupta pentru postul de preşedinte. Moscova a infirmat în mod consecvent toate acuzaţiile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?