X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un nou magazin „Viorica-Cosmetic”, redeschis pentru clienții săi (VIDEO) ©

30 dec. 2016,, 13:15   Business
6502 1

În pragul sărbătorilor de iarnă, „Viorica-Cosmetic” își bucură clienții cu mai multe noutăți.

Un nou magazin s-a redeschis chiar în incinta companiei, pe strada Mesager, 1. Acum cumpărătorii se pot delecta cu un nou design din cadrul magazinului, dar și cu produse de calitate superioară, marca „Viorica-Cosmetic”, transmite NOI.md.

Potrivit directorului general „Viorica Cosmetic”, Maria Borta, „acest magazin are un rol deosebit, deoarece va deveni parte a muzeului și a sălii de degustare, care va fi deschis la începutul anului 2017. Magazinul va putea fi vizitat de turiști, delegații străine și partenerii noștri din diferite țări ale lumii, unde «Viorica Cosmetic» își exportă produsele cu succes. Din acest motiv, anume în acest magazin vor fi prezentate cele mai noi produse, care în prezent sînt în stadiul final de pregătire: seria «Cosmeplant» - «Spirulina», la a cărei fabricare s-a folosit cel mai nou complex biologic BioR®, care nu are analogii în lume. La fel și seria cosmetologică care va deveni cartea de vizită a Republicii Moldova în acest domeniu - «Vio Celle», bazată pe proprietățile unice ale uleiului din semințe de struguri Viorica, precum și extract din frunzele acestui soi de struguri. Mai mult, în 2016, gama de apă de toaletă pentru bărbați și femei, a fost extinsă. În urmă cu cîteva săptămîni, pe rafturile magazinelor de firmă au apărut două elemente noi – apa de parfum pentru bărbați «Bellator» și apa de toaletă pentru femei «Miniature»”.

Mai mult decît atît, pentru a accentua atmosfera de sărbătoare, „Viorica-Cosmetic” propune mai multe feluri de lumînări decorative, cu elemente de iarnă, unele dintre ele parfumate.

Pe rafturile magazinului cumpărătorii vor putea găsi și o mulțime de produse ambalate în formă de cadou, perfecte pentru a fi dăruite celor dragi. În cazul în care nu vor găsi printre aceste combinații produsele dorite, ei pot opta pentru propriul asortiment, astfel încît să fie ori pe placul lor, ori pe placul destinatarilor. Totodată, „Viorica-Cosmetic” pune în vînzare patru carduri-cadou în valoare de cîte 100, 200, 300 și 500 de lei.

Clienții „Viorica Cosmetic” sînt așteptați în magazinul de pe strada Mesager, 1, din orașul Chișinău, unde vor putea beneficia de produse de calitate, reduceri și promoții pe placul tuturor.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?