Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Premierul a solicitat responsabilitate maximă în perioada sărbătorilor

29 dec. 2016,, 11:45   Societate
2186 1

Premierul Pavel Filip a solicitat instituţiilor responsabile, în perioada sărbătorilor de iarnă, să dea dovadă de responsabilitate şi vigilenţă sporită.

Anterior, în cadrul şedinţei Guvernului, premierul a transmis un mesaj de felicitare cetăţenilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

„Sînt convins că anul 2017 va fi mai bun decît anul 2016, în care am fost în situaţia să gestionăm o criză. Va fi un an în care cetăţenii Republicii Moldova vor simţi schimbările pozitive", a menţionat Pavel Filip.

Premierul a solicitat Ministerului Afacerilor Interne să dea dovadă de vigilenţă sporită în această perioadă, pentru a garanta securitatea cetăţenilor, iar Ministerului Sănătăţii să fie organizat şi pregătit pentru a acorda servicii calitative de asistenţă medicală de urgenţă.

Totodată, Pavel Filip a cerut Poliţiei de Frontieră şi Serviciului Vamal să întreprindă acţiunile necesare pentru fluidizarea traficului la frontieră.

"Vă rog să vă organizaţi cît se poate de bine, să fiţi în contact permanent şi cu vecinii noştri, astfel încît oamenii să aştepte mai puţin timp în vamă", a spus premierul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?