Șalaru: Chirtoacă înțelege că a suferit eșec

Șalaru: Chirtoacă înțelege că a suferit eșec

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a suferit eșec la conducerea Primăriei, în mare parte din cauza liderului PL, Mihai Ghimpu. Opinia aparține fostului vicepreședinte al formațiunii, Anatol Șalaru, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, citată de NOI.md.  


„Dorin Chirtoacă este o victimă a politicii duse de Mihai Ghimpu. El nu a fost lăsat să fie și un bun primar. El are un complex legat de acest fapt. Spre exemplu, în 2014, l-am rugat să candideze la funcția de președinte al partidului. Eu am avut o discuție cu el, dar el nu poate trece de bariera aceasta că Mihai Ghimpu este unchiul lui. El este complexat, este ținut strîns de Mihai Ghimpu. Dorin Chirtoacă înțelege că a suferit un eșec”, a remarcat Anatol Șalaru.

În opinia fostului ministru al Apărării, edilul capitalei a fost forțat de unchiul său să iasă din politică, iar în consecință s-a pomenit într-o poziție de administrator al orașului, căreia nu a putut să-i facă față.

„El din politician s-a transformat într-un administrator de oraș, iar greșeala lui este că el în acest oraș trebuia să numească un administrator. Dorin Chirtoacă s-a luat la luptă cu Voronin și atunci a crescut ratingul, însă atunci cînd s-a luat la luptă cu gropile din asfalt, cu canalizarea, cu problemele, cu grădinițele și școlile, cu miliardele de probleme din oraș, Dorin Chirtoacă a pierdut”, a explicat Șalaru.
 
 
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load