X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un alt client fidel „Viorica-Cosmetic” a fost premiat (VIDEO) ©

29 dec. 2016,, 11:15   Business
4103 0

„Viorica-Cosmetic” continuă să-și premieze clienții fideli. De această dată Țurcan Veaceslav din Chișinău s-a ales cu un smartphone, după ce a ales produsele „Viorica-Cosmetic”, relatează NOI.md.

Veaceslav Țurcan afirmă că atît el, cît și ceilalți membri ai familiei sale folosesc foarte des produsele de firmă „Viorica-Cosmetic”. El se arată foarte mulțumit de calitatea și prețul acestora. Printre produsele cele mai des întîlnite în familia cîștigătorului se numără șervețele, șampoane, creme și chiar parfumuri. Veaceslav ne-a mărturisit că cel mai mult preferă parfumul pentru bărbați „Zion”, deoarece are un miros plăcut și este foarte rezistent.

Potrivit lui Veaceslav, atunci cînt a fost sunat de reprezentanții companiei „Viorica-Cosmetic” și i s-a comunicat că a devenit cîștigătorul unuia dintre super premiile puse în joc, primul gînd a fost că este o farsă din partea prietenilor. S-a convins că totul este real atunci cînd și-a ridicat premiul.

În pragul sărbătorilor de iarnă, „Viorica-Cosmetic” continuă să pună la dispoziția clienților săi asortimente largi de produse și chiar produse noi. Alegînd produsele cosmetice sau de parfumerie în unul dintre magazinele de firmă „Viorica-Cosmetic” în sumă de 150 de lei, poți deveni cîștigătorul unui laptop sau al unuia dintre alte 250 de premii marca „Viorica-Cosmetic”.

Următoarea extragere va avea loc la 9 ianuarie 2017, în unul dintre magazinele companiei. Mai multe detalii puteți afla pe site-ul viorica.md.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?