Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Sediu renovat pentru lucrătorii oficiului poștal din Malcoci, Ialoveni ©

27 dec. 2016,, 12:35   Societate
2453 0

Tendință spre modernizare, obținerea performanței privind calitatea serviciilor, grija și necesitatea de a presta servicii poștale de calitate - acestea sînt obiectivele Î.S. „Poșta Moldovei” pentru anul 2017.

Prin planul de dezvoltare, Î.S. ”Poșta Moldovei” și-a stabilit obiective de asigurare a condițiilor optimale pentru desfășurarea activității angajaților săi și deservire calitativă a clienților.

Astfel, după puțin timp de la deschiderea oficiilor poștale din or. Chișinău (MD-2052) și renovarea OP din Bălți (MD-3121), astăzi, 27.12.2016, după o reparație capitală, își reîncepe activitatea oficiul poștal din comuna Malcoci, r.-l Ialoveni. La fel ca și alte oficii poștale, OP Malcoci a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă, în conformitate cu necesitățile populației și cu ultimele tendințe de design.

Prezent la evenimentul de deschidere, domnul Serghei NASTAS, director general al Î.S.”Poșta Moldovei”, a menționat: „Renovarea oficiului poștal este o performanță de care ne bucurăm enorm. Asta înseamnă că întreprinderea investește în muncitorii săi, oferindu-le condiții demne de muncă. Datorită profitului înregistrat, astăzi ne putem mândri că facem investiții, reparăm oficii și agenții, iar atât timp cât alte instituții își optimizează personalul, familia Poșta Moldovei se lărgește și primește specialiști calificați”.

Directorul general a felicitat întreg colectivul CP Ialoveni, precum și locuitorii satului Malcoci cu ajunul sărbătorilor de iarnă, dorindu-le sănătate, realizări frumoase și succes în activitatea de zi cu zi, iar locuitorilor din Malcoci sărbători fericite și servicii poștale de calitate.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?