Produsele „Viorica-Cosmetic”, în topul celor 10 cadouri de sărbători ©

Produsele „Viorica-Cosmetic”, în topul celor 10 cadouri de sărbători

Potrivit site-ului celui mai ascultat post de radio muzical «Europa-Plus», locul șase în lista celor mai populare cadouri de Crăciun îl ocupă produsele de parfumerie - una dintre principalele direcții de activitate ale întreprinderii  «Viorica-Cosmetic».

În rețeaua  magazinelor specializate  «Viorica-Cosmetic»  este prezentată  o mare gamă de produse cosmetice, parfumuri pentru bărbați și femei, precum și lumnări aromate –  deci alegerea corectă va fi mult mai ușoară.

În plus, toți cumpărătorii rețelei «Viorica-Cosmetic» care au ales produse în valoare de 150 de lei și mai mult devin participanți ai promoției, avînd șansa de a cîștiga 1000 de premii de marcă, precum și super-premii – un laptop Asus ES1, smartphone Samsung Galaxy J5 și tableta Lenovo  Yoga.Potrivit site-ului «Europa Plus», „ideea de a face cadou un parfum nu este nouă, dar se pare că toți s-au obișnuit că absența parfumului între daruri poate fi o surpriză neplăcută”.

Noi vă sugerăm să nu ignorați persoanele apropiate în ajunul Anului Nou, dar să le cupărați parfumuri și produse cosmetice din rețeaua magazinelor specializate «Viorica-Cosmetic», cîștigînd o mulțime de cadouri frumoase.
 
Citiți mai multe despre promoție pe site-ul www.VIORICA.md
 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Sondaj Toate

load