X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Albot se pregătește către un sezon pe malul Mării Caraibilor (VIDEO)

26 dec. 2016,, 12:15   Sport
3005 0

Tenismanul moldovean Radu Albot se pregătește către noul sezon sportiv pe plajele din Miami (SUA).

Cel mai bun tenisman din Moldova a decis să-și mențină forma fizică pe malul Mării Caraibilor după ce a încheiat actualul sezon în turneul mondial „Association of Tennis Professionals” (АТР), relatează NOI.md.

Sportivul se antrenează intens pe plajele și în sălile de sport din Miami. Orașul de pe coasta Caraibilor este faimos prin excelenta infrastructură și baze de pregătire a tenismenilor de talie mondială. În videoclipul publicat de Radu Albot în rețelele de socializare puteți vedea cît de intens se pregătește el pentru noul sezon ATP World Tour, care va începe cu o serie de turnee în Australia, în luna ianuarie. Aici va avea loc primul turneu din categoria „Grand Slam” – „Australian Open”.

Înainte de a pleca în SUA, tenismanul moldovean a frecventat un curs special la Universitatea АТР din Londra. Aici profesorii și antrenorii de vază ai Asociației Tenismenilor Profesioniști i-au familiarizat pe ascultătorii cursului cu modul de funcționare a ATP, programe privind lupta împotriva dopajului și a corupției, precum și i-au informat pe jucătorilor de tenis despre particularitățile financiare ale activității ATP, marketingului și specificul interacțiunii sportivilor cu mass-media.

Precizăm că Radu Albot a finalizat actualul sezon pe locul 97 in clasamentul ATP. Pe parcursul anului 2016 el a cîștigat 780 de mii de dolari la diverse concursuri internaționale organizate sub egida ATP.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?