Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Afiș cultural pentru 24 decembrie

24 dec. 2016,, 10:00   Afiș
3149 0

Teatru

Teatrul „Licurici” invită la spectacolul „Copita de argint”, care va începe la ora 10.00.
Spectacolul „Regina Zăpezilor” se va juca pe scena Teatrului „De pe strada Trandafirilor”, începînd cu ora 12.00.


Teatrul „A.P. Cehov” va fi gazda spectacolului „Vrăjitorul «Ia-te-uită» și zîna mică”, care va fi prezentat începînd cu orele 10.30 și 13.30, și a spectacolului „Selfie cu scleroză”, începînd cu ora 18.00.

Concerte
Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” invită la concertul Orchestrei Simfo-Rock „Lord of the Sound”, care va începe la ora 18.00.
Interpretul Ricky Ardezeanu va concerta la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, începînd cu ora 18.00.
La Sala cu Orgă va avea loc concertul „Colinde, colinde…”, care va începe la ora 18.00.

Cinema
La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Magia bradului 5”, „Pasagerii”, „Rogue one: o poveste star wars”, „A doua șansă”, „Animale de noapte”, „Super party la birou”.

Expoziții
La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Vindem artă, nu oameni”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.
La Muzeul Național de Artă pot fi vizitate expozițiile: „Krizbai Alex Sandor” și „Mihail Grecu – 100 de ani de la naștere”.
Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expoziția: „Croșeta de aur”, „Tineri plasticieni inspirați de creația lui Mihail Grecu”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?