Naționala Moldovei a coborît în clasamentul FIFA

Naționala Moldovei a coborît în clasamentul FIFA

Naționala Moldovei de fotbal a coborît două locuri în ultimul clasament al FIFA, informează NOI.md.


„Tricolorii” ocupă în rating locul 164, fără a juca vreun meci oficial pe parcursul ultimei luni. În ultimul meci jucat discipolii lui Igor Dobrovolschi au terminat la egalitate meciul din deplasare contra Georgiei (1:1), din cadrul preliminariilor CM-2018.

Printre echipele naționale care evoluează în aceeași grupă preliminară cu Moldova cel mai bine este poziționată Țara Galilor – locul 12. Irlanda ocupă locul 23, Austria – 31, Serbia – 44, Georgia – 118.

În spațiul CSI cel mai sus în ratingul FIFA se află naționala Ucrainei – locul 30. Rusia ocupă locul 56, Uzbekistan – 62, Belarus – 74, Armenia – 86, Azerbaidjan – 90. Naționala României ocupă poziția a 39-a.  

Amintim că în clasamentul precedent, publicat la sfîrșitul lunii noiembrie, Moldova ocupa locul 162, urcînd timp de o lună 11 poziții.

În cadrul preliminariilor pentru CM-2018 Moldova a înregistrat pînă acum trei înfrîngeri (0:4 cu Țara Galilor, 0:3 cu Serbia, 1:3 cu Irlanda) și un egal (1:1 cu Georgia). Moldova ocupă deocamdată ultimul loc în grupă cu un punct acumulat.  

Următorul meci oficial Moldova îl va susține la Viena, în martie 2017, în compania Austriei.
 
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load