Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Copiii au avut parte de un matineu de la „DAAC-Hermes” (FOTO) ©

22 dec. 2016,, 18:30   Societate
4978 0

În salonul auto „Land Rover – Jaguar – Volvo” a fost organizat tradiționalul matineu de Crăciun, la care au participat circa 100 de copii.

Organizatorii au pregătit un program bogat de divertisment, astfel încît niciun copil nu a plecat dezamăgit, informează NOI.md.

În cadrul manifestațiilor de sărbătoare copiii clienților permanenți ai modelelor «Jaguar», «Land Rover» și «Volvo» au avut parte de o adevărată Lume a basmelor cu o mulțime de aventuri. Copiii au putut trece printr-un minunat labirint, care într-un final îi aducea spre o colibă de zăpadă. Atmosfera a fost încinsă de personaje din basme, iar copiii au putut miza pe ajutorul prietenilor de încredere – oamenii de zăpadă, care i-au ajutat să scrie mesaje lui Moș Crăciun.



După această călătorie prin labirint copiii au revenit la părinți, cu care au putut participa la o sesiune foto. Fotografiile făcute pe fundalul decorațiilor de sărbătoare îi vor ajuta să-și amintească de aventurile pe care le-au avut în salonul auto „Land Rover – Jaguar – Volvo” în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Oamenii de zăpadă le-au înmînat copiilor o jucărie de pluș - un puișor în formă de balon în calitate de simbol al noului an – Anul Cocoșului. De menționat că jucăriile oferite copiilor sînt fabricate de producători autohtoni.

Compania „DAAC-Hermes” prețuiește clienții permanenți ai modelelor „Jaguar”, „Land Rover” și „Volvo” și familiile acestora, dorindu-le tuturor succes în anul 2017.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?