Mai multe străzi din capitală vor fi deconectate de la apă

Mai multe străzi din capitală vor fi deconectate de la apă

ÎM „Apă-Canal Chișinău” SA anunță deconectări de la alimentarea cu apă vineri, 23 decembrie, pe cîteva străzi din capitală, informează NOI.md.

Astfel, în intervalul orelor 9.00-13.00, consumatorii de pe strada Independenței 18, de pe bulevardul Traian 17-21, inclusiv numerele cu fracție, nu vor avea apă la robinete.

Potrivit „Apă-Canal Chișinău”, deconectările au loc din cauza lucrărilor de înlocuire a contorului de pe bulevardul Traian 19/3.

La fel, pe motivul lucrărilor efectuate de compania „Gas Natural Fenosa”, în intervalul orelor 9.00-17.00 vor avea loc deconectări ale energiei electrice, fapt ce va duce la sistarea apei pe străzile Romană 2, 4/1, inclusiv cu fracție, și Grădinilor 60.

Tot din această cauză, vor avea loc deconectări de apă și pe Calea Strămoșilor, pe străzile Fîntîna lui Radu, Calea Basarabiei, Miorița, I. Vatamanu, L. Istrati, P. Rareș, C. Porumbescu, Valea Raiului, Livezilor, Doina și Ion Aldea-Teodorovici, Meșterul Manole, Nucarilor din satul Colonița. Deconectările de energie electrică, care vor duce la sistarea alimentării cu apă pe aceste străzi, vor fi efectuate la ora 9.00, iar reconectările – la ora 13.00. 
 
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load