X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Formația „Lume” va participa la concursul „Eurovision 2017” (VIDEO)

22 dec. 2016,, 11:15   Showbiz
4685 3

Formația „Lume”, cunoscută pentru cîntecele sale cu un impact social sporit, intenționează să participe la etapa națională a concursului de muzică „Eurovision”, ediția 2017.


Membrii acesteia își doresc să se înscrie la acest concurs mai mult pentru a aduce un nou mesaj publicului decît să cîștige, relatează NOI.md.

Potrivit membrului formației „Lume” Serghei, participarea la „Eurovision” are drept scop popularizarea piesei lor, care se numește „N-o să-mi vîndpămîntul”.

„Prin intermediul acestei piese ne dorim să trezim simțul patriotismului. Vrem să îndemnăm tînăra generație să se unească, să se iubească și să se respecte reciproc. Trebuie să înțelegem că trăim sub același cer, toți sîntem cetățenii aceleiași țări. De aceea trebuie să avem grijă de ea, să o prețuim și să o reprezentăm cu demnitate”, a declarat membra formației Irina Tarasiuc.

Piesa cu care vor să se înscrie în concurs, de altfel ca și celelalte din palmaresul formației,are un mesaj social clar. De data aceasta „Lume” ne îndeamnă să iubim Moldova.

Amintim că a fost dat startul înscrierilor la etapa națională a concursului „Eurovision 2017”. Finala națională va avea loc la 25 februarie 2017, iar finala internațională – la 13 mai 2017.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?