X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Veşti proaste despre regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

21 dec. 2016,, 22:00   Externe
4944 0

Elisabeta a II-a, Regina Marii Britanii, în vîrstă de 90 de ani, și prințul consort Philip, în vîrstă de 90 de ani, și-au amânat miercuri călătoria de Crăciun, ambii suferind din cauza unei răceli puternice, a anunțat Palatul Buckingham.

"Regina și ducele de Edinburgh sunt foarte răciți, așa că au decis să nu călătorească astăzi la Sandringham", a precizat palatul regal, citat de Agepres.

Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh în viață din întreaga Lume, și prințul consort Philip își petrec de obicei Crăciunul la reședința lor de la Sandringham, Norfolk, în estul Angliei.

Cuplul regal ar fi urmat să se deplaseze cu trenul între Londra și Norfolk, de unde s-ar fi deplasat spre reședința regală de la Sandringham.

Regina Elisabeta a II-a își onorează anual anumite angajamente și este ceva rar ca ea să-și anuleze deplasări din motive de sănătate, notează France Presse.

Ea a trebuit însă să renunțe la anumite activități la recomandarea medicilor, delegând patronajul a 25 de organizații și asociații de binefacere, dintr-un total de 600, altor membri ai familiei regale până la sfârșitul anului.

În 2014, Elisabeta a II-a a avut 393 de angajamente oficiale și în 2015 — 341, potrivit media britanice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?