Ultima ședință a Consiliul Suprem de Securitate, prezidată de Timofti

Ultima ședință a Consiliul Suprem de Securitate, prezidată de Timofti

Președintele Nicolae Timofti a convocat astăzi ședința ordinară a Consiliului Suprem de Securitate (CSS), ultima prezidată de actualul șef al statului, comunică NOI.md.

Demnitarul a făcut bilanțul activității Consiliului și le-a mulțumit membrilor CSS pentru contribuția în asigurarea securității statului. „Nu pot să nu menționez o serie de succese pe care le-am înregistrat împreună, în special, semnarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeană, riscurile legate de acest eveniment fiind discutate inclusiv la Consiliul Suprem de Securitate”, a menționat șeful statului.

Președintele CSS s-a arătat încrezător că noua componență a Consiliului Suprem de Securitate nu va compromite orientarea proeuropeană a țării. Premierul Pavel Filip i-a mulțumit președintelui pentru faptul că, în pofida crizelor politice prin care a trecut țara în această perioadă, situația nu a degradat pînă la confruntări violente. Andrian Candu a remarcat că șeful statului „a promovat consecvent o politică echilibrată și a asigurat o bună cooperare între instituțiile statului”.

În perioada mandatului său, Nicolae Timofti a prezidat 18 ședințe ale Consiliului Suprem de Securitate.
 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load