Deputații pleacă în vacanță: cînd vor avea loc ultimele ședințe

Deputații pleacă în vacanță: cînd vor avea loc ultimele ședințe

În această săptămînă, deputații se vor întruni în ultimele două ședințe plenare din sesiunea de toamnă-iarnă, informează NOI.md.

Potrivit unei decizii adoptate astăzi de Biroul permanent, aleșii poporului vor pleca în concediu la sfîrșitul săptămînii și vor reveni pe 16 ianuarie 2017.

Pe ordinea de zi a ședințelor din 22 și 23 decembrie au fost incluse următoarele subiecte: audierea raportului asupra administrării și întrebuințării resurselor financiare publice și patrimoniului public, prezentat de Curtea de Conturi, un proiect de lege privind creșterea indemnizațiilor la naștere, precum și o hotărîre privind instituirea Comisiei speciale pentru eficientizarea cadrului legislativ privind alimentația copiilor școli. Dacă hotărîrea va fi susținută de deputați, comisia specială va evalua alimentația copiilor, va analiza încălcările depistate și va identifica soluții legislative menite să îmbunătățească procesul de selectare a agenților economici ce aprovizionează școlile și grădinițele cu produse alimentare. 

Totodată, pe 23 decembrie, la Palatul Republicii, urmează să aibă loc ceremonia de învestitură a președintelui ales, Igor Dodon.   
 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load